|
top
Image Alt

Restaurant Menu

businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Noorse handgedoken coquille
    knolselder | vadouvan
  • Eekhoorntjesbrood
    truffel | parmezaan 30M gerijpt
  • La belle flamande
    witloof | jonagold
  • Koffie
    pinda | mascarpone
  • 4 gangen menu
    € 84
  • Suggestie van de chef
    griet | kreeft | spinazie
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Irish môr oester 3°
    Shiso | per 2 stuks
  • Gyoza
  • Noordzeekrab
    zure room | arenkha
  • Pan cristal
    kalfstartaar | oscietra kaviaar
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 5 september
voorgerechten
  • Brioche
    eekhoorntjesbrood | hazelnoot
  • Risotto
    mossel | peterselie
  • Calamarata
    shortrib | parmezaan
  • Bluefin tonijn
    lente ui | kimchi
tussengerechten
  • Japanse wagyu A5+ BMS12
    ajuin | shortrib
  • Langoustine
    choisam | enoki
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding 2 personen
  • Kreeft
    2 bereidingen
  • Presa ‘belota’
    artisjok | taggiasche olijf
  • Canette
    rode biet | knolselder
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Signatuur van de chef
  • Espresso Martini
    koffie