businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Noorse handgedoken coquilleknolselder | vadouvan
-
Eekhoorntjesbroodtruffel | parmezaan 30M gerijpt
-
La belle flamandewitloof | jonagold
-
Koffiepinda | mascarpone
-
4 gangen menu€ 84
-
Suggestie van de chefgriet | kreeft | spinazie
smallbites
-
Irish môr oester 3°natuur 2/4/6 stuks
-
Irish môr oester 3°Shiso | per 2 stuks
-
Gyoza
-
Noordzeekrabzure room | arenkha
-
Pan cristalkalfstartaar | oscietra kaviaar
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 5 september
voorgerechten
-
Briocheeekhoorntjesbrood | hazelnoot
-
Risottomossel | peterselie
-
Calamaratashortrib | parmezaan
-
Bluefin tonijnlente ui | kimchi
tussengerechten
-
Japanse wagyu A5+ BMS12ajuin | shortrib
-
Langoustinechoisam | enoki
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding 2 personen
-
Kreeft2 bereidingen
-
Presa ‘belota’artisjok | taggiasche olijf
-
Canetterode biet | knolselder
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Signatuur van de chef
-
Espresso Martinikoffie