|
top
Image Alt

Restaurant Menu

businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 38
    Wekelijkse suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Carpaccio coquille
    bergamot | avocado
  • Okonomiyaki
    buikspek | katsuobushi
  • Gelakte wilde eend
    rode biet | braam | hazelnoot
  • Snicker ‘Casello’
    pinda | karamel | Guanaja chocolade
  • 4 gangen menu
    € 79
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    € 10
    natuur (per 2 stuks)
  • Irish môr oester 3°
    € 13
    yuzu | sake | citroenverbena | 2 stuks
  • Selectie Italiaanse charcuterie
    dagprijs
    door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod en de prijs van dag tot dag kan variëren.
supplementen
  • Kaviaar
    € 92
    Baerii by Celeste | 30 gr
  • Kaviaar
    € 32
    Baerii by Celeste | 10 gr
  • Zwarte truffel
    dagprijs

UPDATE:
Richtdatum voor de nieuwe menukaart 8 november 2022.

voorgerechten
  • Okonomiyaki
    € 22
    Buikspek | katsuobushi
  • Carpaccio coquille
    € 26
    bergamot | avocado
  • Tartaar van Chianina rund
    € 32
    noordzeekrab | Amalfi citroen
  • Noorse handgedoken coquille
    € 32
    knolselder | cepes
  • Tartelette
    € 28
    blauwvintonijn | soja
tussengerechten
  • Linguini
    € 26
    al burro
  • Langoustine
    € 26
    pastinaak | truffel
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    € 38 PP - tafelbereiding per 2 personen
    seizoensgarnituren
  • Cappellacci
    € 30
    barilotto | akkerzwam
  • Tarbot
    € 42
    cantharel | mosterd mousseline
  • Filet pur
    € 42
    Roscoff ui | bordelaise
  • Gelakte wilde eend
    € 32
    rode biet | braam | hazelnoot
desserten
  • Dame blanche
    € 15 pp
    Guanaja | vanille Tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    € 18
    notenbrood 'Lornoir' | garnituren
  • Millefeuille
    € 16
    yuzu | vijg | kardemon
  • Snicker ‘Casello’
    € 15
    pinda | karamel | Guanaja chocolade