|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Omdat we kwaliteit en belevenis bij een bezoek aan Casello vooropstellen serveren we  op vrijdag- & zaterdagavond enkel onze signatuurmenu.

signatuurmenu
  • Burratina uit Puglia
    bloody mary | basilicum
  • Blauwvin tonijn o’toro
    (enkel bij 5-gangen menu)
    sashimi | gerookte soja
  • Okonomiyaki
    buikspek | katsuobushi
  • Toscaanse hoevekip
    gegrild op de Yakiniku bbq
    pancetta | vermouth rosso
  • Framboos
    panna cotta | chocolade 'ivoire'
  • Jasmijnrijst
    (enkel bij 6-gangen menu)
    vlierbloesem | kokos
  • 4 | 5 | 6 gangen menu
    € 70 | 85 | 98
businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 35
    Wekelijkse suggestie van de chef
pasta
  • Agnolotti
    VG 24 | HG 36
    burrata | groene asperge
  • Tagliolini
    VG 24 | HG 36
    bouchot mosselen | nduja
desserten
  • Dame blanche
    € 15 pp
    Guanaja | vanille tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    € 18
    Brioche | garnituren
  • Jasmijnrijst
    € 15
    vlierbloesem | kokos
  • Framboos
    € 15
    panna cotta | chocolade 'ivoire'

LET OP:
Onderstaande menukaart is geldig vanaf 10 juni.

kaviaar
  • Pommes moscovite
    € 95
    30g caviar 'baeri' by Celeste
  • Carpaccio gambero rosso
    € 110
    citrus | 30g caviar 'baeri' by Celeste
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    € 10
    natuur (per 2 stuks)
  • Irish môr oester 3°
    € 13
    Japanse mule | sake | limoen (per 2 stuks)
  • Selectie Italiaanse charcuterie
    dagprijs
    door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod en de prijs van dag tot dag kan variëren.
voorgerechten
  • Okonomiyaki
    € 24
    buikspek | katsuobushi
  • Tagliata van rund
    € 29
    bio groentjes | sesam vinaigrette
  • 2 x blauwvin tonijn o’toro
    € 36
    tartaar | sashimi
  • Burratina uit Puglia
    € 24
    bloody mary | basilicum
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    € 38 PP - tafelbereiding per 2 personen
    seizoensgarnituren
  • Filet pur
    € 43
  • Uitsluitend uit de Noordzee
    € 38
    champagne | Avruga kaviaar
  • Toscaanse hoevekip
    € 36
    pancetta | vermouth rosso
  • Entrecote
    € 45
  • Cote a l’os
    € 53 PP - per 2 personen
  • Wagyu A4
    € 95
    BMS 8-9