businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Wekelijkse suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Rosé kalfrucola | kapperblad
-
Okonomyakibuikspek | katsuobushi
-
Filet pur AAA Holsteinaubergine | pommes anna
-
Popcornyuzu | karamel
-
4 gangen menu€ 79
-
Suggestie van de chef+ € 19langoustine | venkel | yuzu
smallbites
-
Irish môr oester 3°€ 10natuur (per 2 stuks)
-
Irish môr oester 3°€ 13tomaat | daslook (per 2 stuks)
-
Selectie Italiaanse charcuterie€ 18door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod van dag tot dag kan variëren.
-
Yakitori kip€ 12pinda
-
Kroepoek oester€ 13wakame
supplementen
-
Kaviaar€ 92Royal belgian caviar | 30 gr
-
Kaviaar€ 32Royal belgian caviar | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 30 maart
- 11 mei
- 8 juni
voorgerechten
-
Rode biet ‘dry aged 21d’€ 24hangop | quinoa
-
Rosé kalf€ 26rucola | kapperblad
-
Gambero rosso€ 32burrata | citrus
tussengerechten
-
Taglioni groene kruiden€ 26parmezaan 30m | gekonfijte citroen
-
Langoustine€ 42venkel | yuzu
-
Okonomyaki€ 24buikspek | katsuobushi
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorst€ 40 PP - tafelbereiding per 2 personen
-
Suggestie van de dagdagprijs
-
Knolselder€ 34truffel | lardo
-
Filet pur AAA Holstein€ 42aubergine | pommes anna
-
Tarbot€ 58Asperges AA | mousseline
desserten
-
Dame blanche€ 16 ppGuanaja | vanille Tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Tricht€ 18notenbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Popcorn€ 17yuzu | karamel
-
Kers€ 16cacao | zure room
-
Espresso Martini€ 16koffie