|
top
Image Alt

Restaurant Menu

businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Wekelijkse suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Rosé kalf
    rucola | kapperblad
  • Okonomyaki
    buikspek | katsuobushi
  • Filet pur AAA Holstein
    aubergine | pommes anna
  • Popcorn
    yuzu | karamel
  • 4 gangen menu
    € 79
  • Suggestie van de chef
    + € 19
    langoustine | venkel | yuzu
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    € 10
    natuur (per 2 stuks)
  • Irish môr oester 3°
    € 13
    tomaat | daslook (per 2 stuks)
  • Selectie Italiaanse charcuterie
    € 18
    door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod van dag tot dag kan variëren.
  • Yakitori kip
    € 12
    pinda
  • Kroepoek oester
    € 13
    wakame
supplementen
  • Kaviaar
    € 92
    Royal belgian caviar | 30 gr
  • Kaviaar
    € 32
    Royal belgian caviar | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 30 maart
  • 11 mei
  • 8 juni
voorgerechten
  • Rode biet ‘dry aged 21d’
    € 24
    hangop | quinoa
  • Rosé kalf
    € 26
    rucola | kapperblad
  • Gambero rosso
    € 32
    burrata | citrus
tussengerechten
  • Taglioni groene kruiden
    € 26
    parmezaan 30m | gekonfijte citroen
  • Langoustine
    € 42
    venkel | yuzu
  • Okonomyaki
    € 24
    buikspek | katsuobushi
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    € 40 PP - tafelbereiding per 2 personen
  • Suggestie van de dag
    dagprijs
  • Knolselder
    € 34
    truffel | lardo
  • Filet pur AAA Holstein
    € 42
    aubergine | pommes anna
  • Tarbot
    € 58
    Asperges AA | mousseline
desserten
  • Dame blanche
    € 16 pp
    Guanaja | vanille Tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    € 18
    notenbrood 'Lornoir' | garnituren
  • Popcorn
    € 17
    yuzu | karamel
  • Kers
    € 16
    cacao | zure room
  • Espresso Martini
    € 16
    koffie