businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Wekelijkse suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Coquille crudogerookte soja | zilte kruiden
-
Tartaar van Piëmontees rundnoordzeekrab | komkommer
-
Hoevekipschorseneer | vin jaune
-
Snicker ‘Casello’karamel | guanaja chocolade 70%
-
4 gangen menu€ 79
smallbites
-
Irish môr oester 3°€ 10natuur (per 2 stuks)
-
Irish môr oester 3°€ 13moscow mule (per 2 stuks)
-
Selectie Italiaanse charcuterie€ 18door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod van dag tot dag kan variëren.
-
Burrata di bufala€ 12pinsa romana | citroenolie
-
Chicken yakitori€ 13soja
supplementen
-
Kaviaar€ 92Baerii by Celeste | 30 gr
-
Kaviaar€ 32Baerii by Celeste | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 5 januari
- 2 februari
- 2 maart
- 30 maart
- 11 mei
- 8 juni
voorgerechten
-
Gerijpte entrecôte€ 26biet | dragon
-
Tartaar van zwaardvis€ 22collatura di alici | avocado
-
Coquille crudo€ 24gerookte soja | zilte kruiden
tussengerechten
-
Gebakken langoustine€ 42venkel | zwarte look
-
Tartaar van Piëmontees rund€ 28noordzeekrab | komkommer
-
Lasagnette rivierkreeft€ 32parmigiano reggiano 24 maanden
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorst€ 40 PP - tafelbereiding per 2 personen
-
Hoevekip€ 36schorseneer | vin jaune
-
Vis uit de noordzee€ 38mossel | andijvie
-
Cappelacci€ 36gorgonzola | walnoot
-
Côte à l’os€ 52,50 PP - per 2 personen
desserten
-
Dame blanche€ 16 ppGuanaja | vanille Tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Tricht€ 18notenbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Snickers ‘Casello’€ 16karamel | guanaja chocolade 70%
-
Frangipane€ 15peer | rum
-
Espresso Martini€ 16koffie
-
Espresso Martini€ 12koffie | N.A.