|
top
Image Alt

Restaurant Menu

businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Tartaar rund
    sesam | oscietra kaviaar
  • Pijlinktvis
    saffraan | aïoli
  • Rosé kalf
    jonge wortel | dragon
  • Cheesecake
    aardbei | mascarpone
  • 4 gangen menu
    € 84
  • Suggestie van de chef
    asperges AAA | marigold 63°C | mousseline
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Irish môr oester 3°
    Shiso | per 2 stuks
  • Tonijn otoro
    soja | 5gr oscietra kaviaar
  • Gyoza
    wagyu
  • Gambero rosso
    boemboe
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 9 april
  • 9 mei
  • 6 juni
voorgerechten
  • Asperge AAA
    peterselie | marigold 63°
  • Zwezerik
    clamart
  • Tartaar rund
    sesam | oscietra kaviaar
  • Pijlinktvis
    saffraan | aïoli
  • Taglioni
    gekonfijte citroen | parmezaan
  • Paling
    kaffir | zuring
tussengerechten
  • Hamachi
    chili | oester
  • Langoustine
    enoki | bacon
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding per 2 personen
  • Wagyu A5
    knolselder | ajuin
  • Kreeft
    2 bereidingen
  • Rosé kalf
    jonge wortel | dragon
  • Lam
    aubergine | groene kruiden
  • Lotte
    koolrabi | yuzu
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Bladerdeeg a l’arlette
    koffie | pinda
  • Cheesecake
    aardbei | mascarpone
  • Espresso Martini
    koffie