|
top
Image Alt

Restaurant Menu

businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Ceviche hamachi
    vadouvan | duindoornbes
  • Aubergine
    tomaat | tahini
  • Rose kalf 2 bereidingen
    caesar | verse frietjes
  • Framboos
    samba thee | chocolade 'guanaja'
  • 4 gangen menu
    € 84
  • Suggestie van de chef
    langoustine | rundstartaar | brioche
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Irish môr oester 3°
    Shiso | per 2 stuks
  • Okonomiyaki
    traaggegaard buikspek | katsuobushi
  • Gyoza
    wagyu
  • Noordzeekrab
    zure room | arenkha
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 1 augustus
voorgerechten
  • Kalfszwezerik
    doperwt | ajuin
  • Zalm ‘loch duart’
    vadouvan | granny smith
  • Paling
    groene kruiden | oscietra kaviaar
  • Aubergine
    tomaat | tahini
tussengerechten
  • Japanse wagyu A5+ BMS12
    prei | lardo
  • Langoustine
    rundstartaar | brioche
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding per 2 personen
  • Kreeft
    2 bereidingen
  • La belle flamande
    wortel | maftoul couscous
  • Kalfsfilet pur
    caesar | verse frietjes
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Signatuur van de chef
  • Espresso Martini
    koffie