businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Ceviche hamachivadouvan | duindoornbes
-
Auberginetomaat | tahini
-
Rose kalf 2 bereidingencaesar | verse frietjes
-
Framboossamba thee | chocolade 'guanaja'
-
4 gangen menu€ 84
-
Suggestie van de cheflangoustine | rundstartaar | brioche
smallbites
-
Irish môr oester 3°natuur 2/4/6 stuks
-
Irish môr oester 3°Shiso | per 2 stuks
-
Okonomiyakitraaggegaard buikspek | katsuobushi
-
Gyozawagyu
-
Noordzeekrabzure room | arenkha
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 1 augustus
voorgerechten
-
Kalfszwezerikdoperwt | ajuin
-
Zalm ‘loch duart’vadouvan | granny smith
-
Palinggroene kruiden | oscietra kaviaar
-
Auberginetomaat | tahini
tussengerechten
-
Japanse wagyu A5+ BMS12prei | lardo
-
Langoustinerundstartaar | brioche
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding per 2 personen
-
Kreeft2 bereidingen
-
La belle flamandewortel | maftoul couscous
-
Kalfsfilet purcaesar | verse frietjes
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Signatuur van de chef
-
Espresso Martinikoffie