Lunch
-
2 gangen lunch€ 39Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Kalfstartaargerookte paling | oester
-
Marbre kabeljauwprei | karnemelk
-
Duifpastinaak | rode biet
-
Koffiechocolade | bladerdeeg a l'arlette
-
4 gangen menu€ 84
-
Suggestie van de chefwagyu | sjalot | waffou
smallbites
-
Irish mór 3°natuur 2/4/6 stuks
-
Irish mór 3°Shiso | per 2 stuks
-
Gyoza
-
Noordzeekrabbrioche | oscietra kaviaar
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 3 januari
- 12 februari
voorgerechten
-
Calamaratashortrib al ragout | champignon
-
Risottopijlinktvis | geconfijte citroen
-
Marbre kabeljauwkarnemelk | prei
-
Zwezerikwortel | witloof
tussengerechten
-
Japanse wagyu A5+ BMS12sjalot | waffou
-
Sint JacobsvruchtTom kha | hazelnoot
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding 2 personen
-
Duifpastinaak | rode biet
-
Tarbotgrijze garnaal | schorseneer
-
Ribeye rose kalfknolselder | dragon
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Signatuur van de chef
-
Espresso Martinikoffie