businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Wekelijkse suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Tartaar rosé kalfoester | noordzeekrab
-
Risottoeekhoorntjesbrood | avola amandel
-
Hertenkalfwitloof | cumberland
-
Amarettomascarpone | cacao
-
4 gangen menu€ 79
-
Suggestie van de chef+ € 19Sint-jacobsvrucht | knolselder| truffel
smallbites
-
Irish môr oester 3°€ 10/19/28natuur 2/4/6 stuks
-
Irish môr oester 3°€ 13citrus | vodka (per 2 stuks)
-
Selectie Italiaanse charcuterie€ 18door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod van dag tot dag kan variëren.
-
Gyoza€ 12soja
-
Cristal bread€ 15tomaat | enigma
-
Softshell crab€ 14yuzu kosho
supplementen
-
Kaviaar€ 92Persian caviar | 30 gr
-
Kaviaar€ 32Persian caviar | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 23 november
voorgerechten
-
Terrine foie€ 31durondeau | brioche
-
Tartaar rosé kalf€ 36noordzeekrab | oester
-
Risotto€ 27eekhoorntjesbrood | avola amandel
-
Gravad lax zalm€ 24rode biet | walnoot
-
Pate van fazant€ 22durondeau | brioche
-
Witte beuling€ 29sint-jacobsvrucht | limoen
tussengerechten
-
Sint-jacobsvrucht€ 34knolselder | truffel
-
Langoustine€ 42butternut| maftoul
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorst€ 40 PP - tafelbereiding per 2 personen
-
Grietfilet€ 44spinazie | ostendaise
-
Paling€ 36groene kruiden | kaffir
-
Holstein AAA dry aged€ 52 - tafelbereiding per 2 personenwitloof | pommes pont neuf
-
Fazant€ 36witloof | fine champagne
-
Hertenkalf€ 46foie | cumberland
desserten
-
Dame blanche€ 16 ppGuanaja | vanille Tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Tricht€ 18notenbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Gezouten karamel€ 16pinda | nougatine
-
Mascarpone€ 17amaretto | cacao
-
Espresso Martini€ 16koffie