Omdat we kwaliteit en belevenis bij een bezoek aan Casello vooropstellen serveren we op vrijdag- & zaterdagavond enkel onze signatuurmenu.
signatuurmenu
-
Burratina uit Pugliabloody mary | basilicum
-
Blauwvin tonijn o’toro(enkel bij 5-gangen menu)sashimi | gerookte soja
-
Okonomiyakibuikspek | katsuobushi
-
Toscaanse hoevekipgegrild op de Yakiniku bbqpancetta | vermouth rosso
-
Framboospanna cotta | chocolade 'ivoire'
-
Jasmijnrijst(enkel bij 6-gangen menu)vlierbloesem | kokos
-
4 | 5 | 6 gangen menu€ 70 | 85 | 98
businesslunch
-
2 gangen lunch€ 35Wekelijkse suggestie van de chef
pasta
-
AgnolottiVG 24 | HG 36burrata | groene asperge
-
TaglioliniVG 24 | HG 36bouchot mosselen | nduja
desserten
-
Dame blanche€ 15 ppGuanaja | vanille tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Tricht€ 18Brioche | garnituren
-
Jasmijnrijst€ 15vlierbloesem | kokos
-
Framboos€ 15panna cotta | chocolade 'ivoire'
LET OP:
Onderstaande menukaart is geldig vanaf 10 juni.
kaviaar
-
Pommes moscovite€ 9530g caviar 'baeri' by Celeste
-
Carpaccio gambero rosso€ 110citrus | 30g caviar 'baeri' by Celeste
smallbites
-
Irish môr oester 3°€ 10natuur (per 2 stuks)
-
Irish môr oester 3°€ 13Japanse mule | sake | limoen (per 2 stuks)
-
Selectie Italiaanse charcuteriedagprijsdoor de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod en de prijs van dag tot dag kan variëren.
voorgerechten
-
Okonomiyaki€ 24buikspek | katsuobushi
-
Tagliata van rund€ 29bio groentjes | sesam vinaigrette
-
2 x blauwvin tonijn o’toro€ 36tartaar | sashimi
-
Burratina uit Puglia€ 24bloody mary | basilicum
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorst€ 38 PP - tafelbereiding per 2 personenseizoensgarnituren
-
Filet pur€ 43
-
Uitsluitend uit de Noordzee€ 38champagne | Avruga kaviaar
-
Toscaanse hoevekip€ 36pancetta | vermouth rosso
-
Entrecote€ 45
-
Cote a l’os€ 53 PP - per 2 personen
-
Wagyu A4€ 95BMS 8-9