businesslunch
-
2 gangen lunch€ 39Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Tartaar rundsesam | oscietra kaviaar
-
Pijlinktvissaffraan | aïoli
-
Rosé kalfjonge wortel | dragon
-
Cheesecakeaardbei | mascarpone
-
4 gangen menu€ 84
-
Suggestie van de chefasperges AAA | marigold 63°C | mousseline
smallbites
-
Irish môr oester 3°natuur 2/4/6 stuks
-
Irish môr oester 3°Shiso | per 2 stuks
-
Tonijn otorosoja | 5gr oscietra kaviaar
-
Gyozawagyu
-
Gambero rossoboemboe
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 9 april
- 9 mei
- 6 juni
voorgerechten
-
Asperge AAApeterselie | marigold 63°
-
Zwezerikclamart
-
Tartaar rundsesam | oscietra kaviaar
-
Pijlinktvissaffraan | aïoli
-
Taglionigekonfijte citroen | parmezaan
-
Palingkaffir | zuring
tussengerechten
-
Hamachichili | oester
-
Langoustineenoki | bacon
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding per 2 personen
-
Wagyu A5knolselder | ajuin
-
Kreeft2 bereidingen
-
Rosé kalfjonge wortel | dragon
-
Lamaubergine | groene kruiden
-
Lottekoolrabi | yuzu
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Bladerdeeg a l’arlettekoffie | pinda
-
Cheesecakeaardbei | mascarpone
-
Espresso Martinikoffie