|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Lunch
  • 2 gangen lunch
    € 39
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Kalfstartaar
    gerookte paling | oester
  • Marbre kabeljauw
    prei | karnemelk
  • Duif
    pastinaak | rode biet
  • Koffie
    chocolade | bladerdeeg a l'arlette
  • 4 gangen menu
    € 84
  • Suggestie van de chef
    wagyu | sjalot | waffou
smallbites
  • Irish mór 3°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Irish mór 3°
    Shiso | per 2 stuks
  • Gyoza
  • Noordzeekrab
    brioche | oscietra kaviaar
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 3 januari
  • 12 februari
voorgerechten
  • Calamarata
    shortrib al ragout | champignon
  • Risotto
    pijlinktvis | geconfijte citroen
  • Marbre kabeljauw
    karnemelk | prei
  • Zwezerik
    wortel | witloof
tussengerechten
  • Japanse wagyu A5+ BMS12
    sjalot | waffou
  • Sint Jacobsvrucht
    Tom kha | hazelnoot
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding 2 personen
  • Duif
    pastinaak | rode biet
  • Tarbot
    grijze garnaal | schorseneer
  • Ribeye rose kalf
    knolselder | dragon
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Signatuur van de chef
  • Espresso Martini
    koffie