|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Lunch
  • 2 gangen lunch
    € 41
    Suggestie van de chef
signatuurmenu
  • Tonijn akami
    soja | yuzu
  • Asperge AAA
    mimosa marigold | peterselie
  • Lam
    groene asperge | aubergine
  • Aardbei
    Pistache | yuzu
  • 4 gangen menu
    € 87
  • Suggestie van de chef
    zwezerik | morilles a la creme
smallbites
  • Irish mór 3°
    natuur 2/4/6 stuks
  • Irish mór 3°
    Shiso | per 2 stuks
  • Gyoza
  • Pan cristal
    feta | tahini
supplementen
  • Kaviaar
    Oscietra | 30 gr
  • Kaviaar
    Oscietra | 10 gr

Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:

  • 15 april (vakantie tussen 8 april en 12 april)
voorgerechten
  • Paling
    erwt | karnemelk
  • Tagliatelle
    groene kruiden | parmezaan
  • Tonijn akami
    soja | yuzu
  • Asperge AAA
    mimosa 'marigold' | peterselie
tussengerechten
  • Langoustine
    tuinbonen | tom kha
  • Zwezerik
    morilles a la creme
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    tafelbereiding 2 personen
  • Lotte
    lente groenten | bouillabaisse
  • Holstein filet pur
    knolselder | dragon
  • Lam
    groene asperge | aubergine
desserten
  • Dame blanche
    Guanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    brood 'Lornoir' | garnituren
  • Signatuur van de chef
  • Espresso Martini
    koffie