Lunch
-
2 gangen lunch€ 41Suggestie van de chef
signatuurmenu
-
Tonijn akamisoja | yuzu
-
Asperge AAAmimosa marigold | peterselie
-
Lamgroene asperge | aubergine
-
AardbeiPistache | yuzu
-
4 gangen menu€ 87
-
Suggestie van de chefzwezerik | morilles a la creme
smallbites
-
Irish mór 3°natuur 2/4/6 stuks
-
Irish mór 3°Shiso | per 2 stuks
-
Gyoza
-
Pan cristalfeta | tahini
supplementen
-
KaviaarOscietra | 30 gr
-
KaviaarOscietra | 10 gr
Richtdata voor het vernieuwen van onze suggesties zijn:
- 15 april (vakantie tussen 8 april en 12 april)
voorgerechten
-
Palingerwt | karnemelk
-
Tagliatellegroene kruiden | parmezaan
-
Tonijn akamisoja | yuzu
-
Asperge AAAmimosa 'marigold' | peterselie
tussengerechten
-
Langoustinetuinbonen | tom kha
-
Zwezerikmorilles a la creme
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorsttafelbereiding 2 personen
-
Lottelente groenten | bouillabaisse
-
Holstein filet purknolselder | dragon
-
Lamgroene asperge | aubergine
desserten
-
Dame blancheGuanaja | vanille madagascar (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Trichtbrood 'Lornoir' | garnituren
-
Signatuur van de chef
-
Espresso Martinikoffie