Omdat we kwaliteit en belevenis bij een bezoek aan Casello vooropstellen serveren we op vrijdag- & zaterdagavond enkel onze signatuurmenu.
signatuurmenu
-
Wilde zeebaarsavocado | Granny Smith
-
Asperges AAgerookte Zeeuwse paling | daslook
-
Shortrib ‘Rubia Gallega’(enkel bij 5-gangen menu)dragon | choron
-
Uitsluitend uit de Noordzeechampagne | Avruga kaviaar
-
Ricotta cheesecakelambada aardbei | basilicum
-
Popcorn(enkel bij 6-gangen menu)yuzu | karamel
-
4 | 5 | 6 gangen menu€ 70 | 85 | 98
businesslunch
-
2 gangen lunch€ 35Wekelijkse suggestie van de chef
pasta
-
Ravioli burrataVG 26 | HG 36groene asperge | citroentijm
-
CappellacciVG 24 | HG 32gorgonzola | walnoot | citroentijm
desserten
-
Dame blanche€ 15 ppGuanaja | vanille tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
-
Kaasselectie Van Tricht€ 18Brioche | garnituren
-
Tiramisu€ 16espresso | amandel uit Avola
-
Ricotta cheesecake€ 15Lombarda aardbeien | basilicum
-
Popcorn€ 14yuzu | karamel
Op onderstaande richtdata verwacht de chef en zijn team klaar te zijn met een nieuwe menukaart voor jullie.
- 1 april ’22
- 6 mei ’22
- 10 juni ’22
smallbites
-
Irish môr oester 3°€ 10natuur | 2 stuks
-
Irish môr oester 3°€ 13passievrucht | Hierbas de las dunas | dille
-
Selectie Italiaanse charcuteriedagprijsdoor de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod en de prijs van dag tot dag kan variëren.
voorgerechten
-
Shortrib ‘Rubia Gallega’€ 24dragon | choron
-
Asperges AA€ 24gerookte Zeeuwse paling | daslook
-
Hamachi crudo€ 26'green zebra' tomaat | leche de tigre
-
Wilde zeebaars€ 24avocado | Granny Smith
hoofdgerechten
-
Zeebaars in zoutkorst€ 38 PP - tafelbereiding per 2 personenseizoensgarnituren
-
Filet pur€ 43
-
Uitsluitend uit de Noordzee€ 38champagne | Avruga kaviaar
-
Langoustine€ 45burrata | bereidingen van tomaat
-
Entrecote€ 45
-
Cote a l’os€ 53 PP - per 2 personen