|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Omdat we kwaliteit en belevenis bij een bezoek aan Casello vooropstellen serveren we  op vrijdag- & zaterdagavond enkel onze signatuurmenu.

signatuurmenu
  • Gerookte langoustine
    (enkel bij 5-gangen menu)
    Hijiki | avocado
  • Tartaar van hert
    Eendenlever | consommé van cepes
  • Noorse coquille
    Knolselder | morilles
  • Fazant
    Brabançonne | oude geuze
  • Baba au rhum
    Passievrucht | pinda
  • Pain perdu
    (enkel bij 6-gangen menu)
    Vijgen | beurre noisette | honing uit de streek
  • 4 | 5 | 6 gangen menu
    € 70 | 85 | 95
businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 35
    Wekelijkse suggestie van de chef
smallbites
  • Zeeuwse creuse
    € 9
    2 stuks
  • Zeeuwse creuse
    € 12
    Myoga | tomasu | 2 stuks
  • Secreto 07
    € 14
  • Mangalica
    € 12
voorgerechten
  • Gerookte langoustine
    € 32
    Hijiki | avocado
  • Tartaar hert
    € 24
    Eendenlever | cepes
  • Ravioli pecorino
    € 24
    Venkelpollen | melkwei | vin jaune
  • Noorse coquille
    € 22
    Knolselder | morille
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    € 38 PP - tafelbereiding per 2 personen
    Caponata | buratta salsa verde
  • Wilde eend op het karkas
    € 45 PP - tafelbereiding per 2 personen
    Gerookt op hooi | knolselder
  • Fazant
    € 32
    Brabançonne | oude geuze
  • Filet pur
    € 38
    Aardpeer | groene asperge