|
top
Image Alt

Restaurant Menu

Omdat we kwaliteit en belevenis bij een bezoek aan Casello vooropstellen serveren we  op vrijdag- & zaterdagavond enkel onze signatuurmenu.

signatuurmenu
  • Wilde zeebaars
    avocado | Granny Smith
  • Asperges AA
    gerookte Zeeuwse paling | daslook
  • Shortrib ‘Rubia Gallega’
    (enkel bij 5-gangen menu)
    dragon | choron
  • Uitsluitend uit de Noordzee
    champagne | Avruga kaviaar
  • Ricotta cheesecake
    lambada aardbei | basilicum
  • Popcorn
    (enkel bij 6-gangen menu)
    yuzu | karamel
  • 4 | 5 | 6 gangen menu
    € 70 | 85 | 98
businesslunch
  • 2 gangen lunch
    € 35
    Wekelijkse suggestie van de chef
pasta
  • Ravioli burrata
    VG 26 | HG 36
    groene asperge | citroentijm
  • Cappellacci
    VG 24 | HG 32
    gorgonzola | walnoot | citroentijm
desserten
  • Dame blanche
    € 15 pp
    Guanaja | vanille tahiti (tafelbereiding per 2 personen)
  • Kaasselectie Van Tricht
    € 18
    Brioche | garnituren
  • Tiramisu
    € 16
    espresso | amandel uit Avola
  • Ricotta cheesecake
    € 15
    Lombarda aardbeien | basilicum
  • Popcorn
    € 14
    yuzu | karamel

Op onderstaande richtdata verwacht de chef en zijn team klaar te zijn met een nieuwe menukaart voor jullie.

  • 1 april ’22
  • 6 mei ’22
  • 10 juni ’22
smallbites
  • Irish môr oester 3°
    € 10
    natuur | 2 stuks
  • Irish môr oester 3°
    € 13
    passievrucht | Hierbas de las dunas | dille
  • Selectie Italiaanse charcuterie
    dagprijs
    door de aangename samenwerking met onze ‘butcher’, kunnen we vleesliefhebbers laten genieten van de meest kwalitatieve charcuterie. Dit houdt in dat het aanbod en de prijs van dag tot dag kan variëren.
voorgerechten
  • Shortrib ‘Rubia Gallega’
    € 24
    dragon | choron
  • Asperges AA
    € 24
    gerookte Zeeuwse paling | daslook
  • Hamachi crudo
    € 26
    'green zebra' tomaat | leche de tigre
  • Wilde zeebaars
    € 24
    avocado | Granny Smith
hoofdgerechten
  • Zeebaars in zoutkorst
    € 38 PP - tafelbereiding per 2 personen
    seizoensgarnituren
  • Filet pur
    € 43
  • Uitsluitend uit de Noordzee
    € 38
    champagne | Avruga kaviaar
  • Langoustine
    € 45
    burrata | bereidingen van tomaat
  • Entrecote
    € 45
  • Cote a l’os
    € 53 PP - per 2 personen